Call Center Institutes medlemskap


Tillsammans med våra medlemmar skapar vi ett av Sveriges största nätverk inom kundservice för kompetenta medarbetare och framgångsrika kundrelationer. Som medlem får du många kontaktmöjligheter för utbyte av erfarenheter med kollegor i branschen. Vi erbjuder dig och ditt företag utvecklande och inspirerande aktiviteter samt förmånliga erbjudanden via vårt nätverk och våra partners. Då våra medlemmar är vår absolut största resurs eftersträvar vi en kontinuerlig dialog med dig som medlem.

Medlemskapet är inte personligt utan tillhör organisationen där ni kan byta kontaktpersoner när ni så önskar. Detta är inte en skattepliktig förmån och man betalar en ”serviceavgift”. Det gäller i tolv månader från det datum det tecknas och förnyas automatiskt efter 12 månader om inte uppsägning skett. Det finns tre olika typer av ”medlemskap och för kontaktpersonerna gäller nedan förmåner.

Medlemsförmåner kontaktpersoner

  • Möjlighet att närvara på nätverksträffar vid 4 tillfällen per år 
  • Kostnadsfria kunskapsfrukostar och seminarier 
  • Tillgång till exklusiv inloggningsskyddad information på webbsidan
  • Tillgång till HDI USAs medlemssida med rapporter och artiklar om service och support
  • Möjlighet att delta i diskussioner via Linkedin: SSI-Dialog network for IT-supportmanagers
  • SSI arbetar också aktivt tillsammans med dig som medlem för att öka de lokala beslutsfattarnas förståelse för branschen, en bransch med stor potential men som kräver forskning, högre studiemöjligheter m.m

Som medlem får ni även rabatterade priser med 10 % på:

  • Utvalda utbildningar
  • Konferenser

Prova-på-erbjudande!
Om du är osäker och först vill veta vad nätverksträffarna kan ge dig och din organisation ger vi möjlighet att närvara på en nätverksträff utan kostnad! (Observera att erbjudandet inte kan nyttjas flera gånger av samma organisation.) För mer info kontakta Peter Hero Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0707-94 55 00

Här finner du de olika medlemsalternativen för dig eller ditt företag.

Individuellt medlemskap – 2 900 SEK
För mindre företag finns det möjlighet att teckna Individuellt medlemskap. Medlemskapet är personligt och innebär att endast den angivna kontaktpersonen utöver medlemsförmånerna ovan får rabatt på CCI/SSI-egna kurser, konferenser, publikationer.

Företagsmedlemskap - 4 900SEK
Vid tecknande av Företagsmedlemskap har två namngivna kontaktpersoner tillgång till samtliga förmåner ovan. Utöver medlemsförmånerna ovan får alla på företaget rabatt på CCI/SSI-egna kurser, konferenser, publikationer.

Plusmedlemskap - 7 900 SEK
Vid tecknande av Plusmedlemskap har tre namngivna kontaktpersoner tillgång till samtliga förmåner ovan. Utöver medlemsförmånerna ovan får alla på företaget bättre rabatt på CCI/SSI-egna kurser, konferenser och publikationer.

Kontaktperson har vid förhinder självklart alltid möjlighet att anmäla en kollega som ersättare på nätverksträffarna oavsett typ av medlemskap. Vill man på en nätverksträff närvara med fler än vad medlemsnivån tillåter kan man göra det i mån av plats, då till en engångskostnad av 1000kr/person och nätverksträff.

För att teckna medlemskap kontakta Peter Hero Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0707- 94 55 00