Vilken utbildning behöver du? Anmäl dig till CCI:s utbildningar i vår och i höst och utnyttja vår sommarkampanj.  Förutom produkterna i erbjudandet, som du kan läsa mer om nedan, så får du dessutom en kostnadsfri plats på konferensen Processer och verktyg – Utveckling av den moderna IT-organisationen som går 13 september i Stockholm. Konferensen håller på att planeras för fullt och mer information kommer inom kort!

Vi har även lanserat två nya och intressanta utbildningar lagom till kampanjen, GDPR i praktiken och Service Management och agila arbetssätt som båda är mycket aktuella i många företag och organisationer. Kanske också för just dig? Kampanjen gäller naturligtvis även resten av vårt kursutbud.

Boka dig senast den 3 juli på en av CCI:s 2 dagars kurser med kursstart 22 maj - 14 december 2017 - få ditt kursmaterial på en iPad Air 2 och en klocka från Daniel Wellington innan 1 juli! Om du bokar dig på en kurs med startdatum i maj-september får du dessutom en praktisk solcellsladdare till din iPad eller telefon som extra sommarpresent! 

 

 

Om du bokar dig på en av BiTA:s 2-6 dagars kurser senast den 22 juni får du din iPad Air 2 med kursmaterialet installerat innan 1 juli!

 

Du får dessutom en snygg klocka från det svenska mycket populära märket Daniel Wellington! Välj mellan herr- eller dammodell från den nya serien Classic Black Collection. 

 

 Herrmodell

 Classic Black 40 mm, Cornwall
 
 
 Dammodell
 Classic Petite 32 mm, Sterling 

Du som bokar dig på en kurs som startar i maj-september får dessutom en mycket praktisk solcellsladdare från Vooni. Lägg laddaren i solskenet, låt den absorbera solens energi och ladda sedan din mobila enhet. Läs mer om Vooni här

 

 

 

 Ange "Sommar 2017" som kampanjkod.

 

 Läs mer om våra utbildningar och anmäl dig här!


Utöka ditt nätverk med SSI

Du som arbetar med eller leder IT-support kan utveckla din kompetens och utöka ditt nätverk med Support Services Institute - SSI.

Vi driver CCI/SSI-Dialogmöten i hela landet där du utbyter erfarenheter om ärendehanteringssystem, kunskapssystem, ITIL., pm3, ledarskap, teambuilding och mycket mer. SSI erbjuder mer än 20 olika utbildningar som är direkt relaterade till supportbranschen.

 På våra konferenser och frukostmöten får du veta mer om trender och utvecklingen inom ditt område.  

 

Gå med i Linkled In gruppen för nätverkande 

Ställ dina frågor och hjälp kolleger - en medlemsförmån!

Klicka här för länken till LinkedIngruppen. Eller gå till  ”SSI-Dialog network for IT-supportmanagers” när du är inne på Linked In.

Välkommen!  

 Peter Hero 

 


 

 CCI - företaget som är specialiserat på utbildningar och kompetensutveckling för dig inom kundservice!

Våra utbildningar vänder sig till ledare och medarbetare i en kundtjänst eller ett kontaktcenter. Alla av våra utbildningar kan genomföras på engelska. Våra utbildningar finns både som schemalagda och företagsinterna kurser, vi anpassar våra utbildningar efter dina behov och förutsättningar.

Låt CCI bli en viktig del av er kompetensutveckling!

 

 

----------------------------------------------